top of page

Виставка сучасного живопису "ЛЕПТА" в Українському домі

В Українському домі відкрилась благодійна виставка сучасного живопису "ЛЕПТА", яка пробуде там до 17 грудня. Виставка організована на підтримку бійців, поранених в АТО.

Сьогодні наша країна переживає важкі часи. Від війни в країні поторпають всі: діти, підлітки, молоді та літні люди. В кожного з нас є родичі, близькі, друзі або знаомі що воюють зараз на передовій. Всі вони пожертвували своїм спокоєм, безпекою та повсякденним життям,для того, щоб героїчно захищати нас.

Але всі ми також можемо внести свою "ЛЕПТУ" в перемогу нашої Батьківщини, знаходячись в тилу. Так, художники з усієї країни об'єднались, і надали свої роботи для продажу в підтримку бійцям. Всі кошти, виручені за картини вони хочуть направити на задоволення гострих потреб хлопців, таких як: необхідні медикаменти, перев'язувальні матеріали, термобілизна та багато іншого. У цьому проекті задіяні творці з Асоціації художників-християн, що активно співпрацюють з волонтерами та батальйоном військових капеланів, які щотижня надають духовну і матеріальну допомогу бійцям у зоні АТО. Нагадуємо, що виставка пробуде в Українському домі ще два дні (16 і 17 грудня з 9.00 до 19.00) Організатори: Український дім, Асоціація художників-християн. "Благодійна душа буде насичена, і хто поїть інших, напоєний буде." (Біблія, Прит.11: 25)


bottom of page